У Дніпрі таксисти, захищаючи свого колегу, оточили автовокзал

16.11.2018 11:49 3

У Дніпрі таксисти, захищаючи свого колегу, оточили автовокзал

На місце також приїхали патрульні.
Тема платних парковок дуже бурхливо обговорюється в Дніпрі. Багато водіїв не згодні платити за стоянку, а деякі активісти не перший рік обговорюють їх законність, пише видання daily-news.com.ua
Таксист Руслан підвозив клієнтів на автовокзал. Довелося заїхати на територію автовокзалу, так як клієнти попросили допомогти з сумками. На виїзді з території таксиста попросили заплатити.
Руслан працює на легковому автомобілі, який розрахований на 8 місць. «Привіз інваліда з великими сумками і маленьку дитину. Попросили заїхати на платформу і допомогти. На виїзді з мене зажадали 20 гривень. Ціну мотивують тим, що у мене вантажний автомобіль », - розповів Руслан. За його словами, він був на території всього 10 хвилин. Чоловік в будці був непохитний і відмовлявся випускати водія за ціною легкового автомобіля.
Підтримати Руслана приїхали його колеги. Спочатку вони хотіли забарикадувати в'їзд на автовокзал, але потім зійшлися на думці, що звичайні пасажири не повинні страждати від їх розборок. В результаті з усіх шлагбаумів працював тільки один.
На місце також приїхали патрульні. Вони намагалися вирішити конфлікт, проте обидві сторони наполягали на своєму. Охоронець показав незрозумілий прайс-лист, а водій відмовлявся платити 20 гривень за виїзд. На місце довелося викликати слідчих.
Читайте також: У Запоріжжі пролунав потужний вибух: є постраждалі
Руслан написав заяву в поліцію з приводу того, що його свободу і пересування обмежували співробітники охорони. Правоохоронці виїхали з місця, а Руслану все одно довелося заплатити гроші за стоянку.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как с помощью односпальной кровати можно сэкономить пространство в комнате Где купить микроволновую печь Gorenje Лечение грязью в санатории «Куяльник» Собственный дизайн картин на холсте Где напечатать качественные фото во Львове

Последние новости