Карикатура на Зеленського та Трампа потрапила на обкладинку The Week

23.12.2019 15:27 118

Зеленський і Трамп змагалися за ракету.
Відомий американський журнал The Week підбив підсумки року та присвятив останній номер «Особам 2019 року». У якості обкладинки редактори видання вирішили використати влучну карикатуру. На ній художник зобразив лідерів світової політики, громадських діячів та навіть спортсмена, повідомляє СобКор.
На передньому плані карикатури можна побачити президента України Володимира Зеленського, який намагається вирвати ракету з рук Дональда Трампа.
На карикатурі зобразили і Володимира Путіна. Поки більшість політиків гралася в сніжки на тлі Кремля, російський президент скинув «подарунок» і відлетів на оленях.
Читайте також: Олена Зеленська прикрасила новорічну ялинку. Фото
Крім того, на обкладинці The Week можна розгледити відому еко-активістку Грету Тутенберг, легенду баскетболу Леброна Джеймса, лідера КНР Сі Цзіньпіна, прем’єра Великобританії Бориса Джонсона та генерального прокурора США Вільяма Барра.
Карикатура на Зеленського та Трампа потрапила на обкладинку The Week

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Поломоечная машина сделает за вас всю грязную работу Кованые ограждения: проектирование, изготовление и монтаж Удобный стоматологический портал Как найти качественную информацию о онлайн-казино Игровые автоматы Hot Hare Software

Последние новости