Дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж

21.12.2019 12:55 67

Молодята навчаються разом.
Дочка легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) Марія-Барбара зіграла весілля. Про це стало відомо з Instagram відомого співака DZIDZIO, адже сама дівчина після смерті батька повністю відмовилася від публічності та навіть закрила доступ до свого Instagram, повідомляє СобКор.
Михайло Хома став гостем весілля та поділився зі своїми шанувальниками знімками красуні-нареченої та її тепер вже чоловіка.
«Я сьогодні прийшов привітати з днем весілля двох прекрасних молодих людей: Барбару і Віктора! Бася – єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом з нами святкує і радіє за свою дитину, за таку гарну нову сім'ю», - прокоментував знімки співак.
Його підписники у соцмережі бажають щастя молодятам та дивуються, як швидко плине час.
Відомо, що Барбара навчається в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця. Її обранцем став однокурсник – Віктор Тур.
Дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж
Читайте також: Мерая Кері створила нову версію кліпу на свою знамениту різдвяну пісню. Відео
Нагадаємо, що лідер Андрій Кузьменко загинув в ДТП 2 лютого 2015 року.

Finansiniai, techniniai, medicininių tekstų, automobilių pramonės, teisiniai ir svetainės vertimai skrivanek.lt/paslaugos/interneto-svetainiu-lokalizacija/

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать полный веб анализ сайта Послеоперационный бандаж: какие бывают и как использовать Профессиональная помощь в таможенном оформлении Майнинг может стать постоянным источником дохода Квартира с паркетным полом

Последние новости