Українці зможуть мати два паспорти

16.12.2019 19:25 31

Українці зможуть мати два паспорти

Україна не вимагатиме позбутися другого громадянства.
В Україні влада готує новий законопроект, який сприятиме імміграції. Він передбачає введення подвійного громадянства. Подробиці «програми імміграції» розказав голова Дежавної міграційної служби Максим Соколюк, повідомляє СобКор.
За його словами, йдеться про президентський законопроект №2590. Його це будуть допрацьовувати, проте основний вектор законопроекту встановлено Володимиром Зеленським.
Максим Соколюк відзначив, що даний закон спрямований на наповнення людьми для розвитку України. Він також пояснив деякі спірні моменти.
«Конституційна норма про "єдине громадянство" збережеться: вона означає, що ми і далі будемо сприймати людей як громадян тільки України, незважаючи на те, чи мають вони також паспорт іншої держави. А зміна буде в тому, що ми не будемо вимагати виходу з іншого громадянства для отримання українського паспорта», - підкреслив Максим Соколюк.
Він також зазначив, що уряд працюватиме і над економічною програмою, яка заохочуватиме людей приїжджати в Україну.
Читайте також: У Києві 30-річна жінка вистрибнули з вікна квартири на десятому поверсі
Раніше повідомлялося, що цей закон можуть прийняти ще до кінця цього року. Anglų kalbos kursai visoje Lietuvoje, korepetitoriai ir dienos stovyklos vaikams intellectus.lt/dienos-stovykla/ Втім, наразі на порядку денному він не стоїть.

Следующая новость
Предыдущая новость

Вывоз мусора: к кому обратиться за услугой? Срочный и выгодный выкуп автомобиля Создание сайтов любой сложности Ресторан «Евразия» в Киеве – с заботой к каждому Колючая проволока АКЛ Егоза и прочие заграждения

Последние новости