В Google-картах Кабміну присвоїли нову, веселу назву

16.11.2018 9:48 0

В Google-картах Кабміну присвоїли нову, веселу назву

Користувачі соцмереж жарт оцінили.
На популярному сервісі Google-карти було перейменовано будівлю українського уряду, передає видання daily-news.com.ua
Невідомі на Google-карті Києва перейменували будівлю Кабміну в «Кабінет монстрів України». Назва з'явилася на українській версії карти. Про це на своїй сторінці в Facebook пише Дмитро Вітова, розмістивши скріншот з сервісу Google.
«Хтось розважається в Гугл-картах», - прокоментував фотографію автор фото.
«Оговорочка по Фрейду», «Т9», «Маємо те, що маємо, навіть Гугл знає Прадо", - жартують коментатори.
В Google-картах Кабміну присвоїли нову, веселу назву
Зауважимо, що це не перше перейменування державних установ України. Раніше подібним чином було перейменовано будівлю українського парламенту. На українській та російській версії карти воно називалося «Верховна Зрада України». При цьому можливості внести правку не було. Коли користувач пропонував зміна, то йому видавало помилку «недійсне назву».
«Спочатку не повірив, думав Фотошоп. Але ні, це дійсно правда - Верховна Зрада України, на всіх екранах Google Maps України », - пишуть здивовані користувачі мережі.
В Google-картах Кабміну присвоїли нову, веселу назву
Дехто вважає, що це російська диверсія »і обурюється:« Верховна Зрада це у вас в Кремлі. Покидьки ». І відразу ж лунає відповідь-каламбур про російській Думі: «у них Державна Дура».
Читайте також: Номінант на премію "Оскар" напав на людей у Польщі
Що стосується технічної сторони «перейменування», то розробники Google визнають, що зробити це не складно. По-перше, ведеться автоматичний аналіз мільйонів документів, де згадується шуканий об'єкт. Також враховуються правки користувачів. При досягненні певного числа заявок на карті дійсно з'являться зміни.
В Google-картах Кабміну присвоїли нову, веселу назву

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Можно ли доверять микрофинансовым организациям Обзор фильма «Изгоняющий дьявола» Профессиональная помощь в таможенном оформлении Доставка піци у Львові Как купить отопительные батареи и не потратить деньги зря?

Последние новости