Анна Тігіпко розповіла про умови успішності необанків

Анна Тігіпко розповіла про умови успішності необанків

Порівняно недавно в Україні з'явився новий мобільний банк izibank. Варто згадати, що izibank - це не просто звичайний банк, а мобільний банк, у якого немає своїх відділень. Всі виниклі питання клієнти izibank можуть вирішувати зі службою підтримки банку виключно в режимі онлайн. У більшості випадків це навіть зручніше, адже не потрібно відвідувати відділення банку і стояти в черзі. Менеджери служби підтримки відповідатимуть на будь-які питання про роботуі izibank і його послуги в найкоротші терміни.

Засновницею izibank стала Анна Тігіпко, яка розповідає про те, як сучасний необанк може бути успішним і що для цього потрібно. Дані засновані на західній практиці необанків, які в європейських країнах зустрічаються сьогодні набагато частіше, ніж в Україні.

Умови успішності необанків від Анни Тігіпко

1. Зручність користування для клієнта. Сучасний необанк надає своєму клієнтові більш зручний сервіс, ніж звичайний банк. Це особливо цінується новим поколінням, яке вимагає нові технології всюди і завжди. Що ж стосується України, то в нашій країні це дуже актуально, так як на даний момент ми займаємо 4 місце у всьому світі, що стосується темпів зростання кількості використання технології NFC при розрахунках карткою. Статистика показує, що один з п'яти власників смартфона в Україні хоча би 1 раз на місяць купує товари за допомогою Apple Pay або Google Pay за технологією NFC. З такою статистикою зовсім не дивно, що зростання кількості мобільних банків в Україні нам забезпечено.

2. Більше і краще, ніж конкуренти. В роботі izibank Анни Тігіпко використовується саме така складова. Саме для цього був встановлений мінімально можливий відсоток по використанню кредитного ліміту по карті. Він знаходиться на рівні в 3.08% на місяць, а зовсім нещодавно становив 3.6% в місяць. Відсоток за використання зменшений, а пільговий період збільшено - це теж вкрай важливо для клієнта. Тепер в izibank можна користуватися кредитним лімітом і не платити відсотки до 72 днів! Не менш важливим є також і кешбек, який нараховується на всі витрати по карті в розмірі 1 відсотка, а по п'ятницях в кафе, ресторанах, кінотеатрах і клубах можна отримати до 2 відсотків кешбеку.

3. Конкурентоспроможні послуги. Конкуренція існує в будь-якій сфері, і банківська сфера не є винятком. Як приклад варто навести Великобританію, де існує вже 125 необанків. Всі вони конкурують між собою, постійно розробляючи нові види послуг і пропонуючи клієнтам вигідніші умови. Запорукою успішності є впровадження абсолютно нових послуг, яких немає у конкурентів, але такі потрібно вводити постійно, так як спостерігаючи успішний досвід, конкуренти в найшвидшому часі впроваджують аналогічні рішення у своїй роботі.

Предыдущая новость

Максим Поляков и Ассоциация Noosphere организовали BestRoboFest в Днепре Широкий ассортимент профессиональных масок для волос Владелец NAVI Максим Криппа приобрел первую золотую медаль в истории команды по CS:GO на благотворительном аукционе Tribuna.com Магазин подарков на любой случай Официальный сайт казино

Последние новости