Відомий британський актор розлучився після 22 років шлюбу

14.12.2019 16:46 22

Пара вирішила остаточно розбігтися.
59-річний Колін Ферт розлучається зі своєю 50-річною дружиною Лівією Джуджоллі. Про це заявили представники зіркового екс-подружжя. За їх словами, пара підтримує дружні стосунки заради своїх дітей. Колін та Лівія просять журналістів з повагою відноситися до їх приватного життя. Пара відмовляється від подальших коментарів, повідомляє СобКор.
Відомо, що інформація про розлучення зіркової пари не стала несподіваною. Раніше шлюб актора опинявся під загрозою через зраду зі сторони Лівії.
У 2015 році Лівія Джоджуллі закрутила роман з італійським журналістом Марко Бранкаччі. Пара познайомилася на вечірці у домі подружжя. Стосунки тривали майже рік. Про зраду публіці стало відомо у 2018 році через позов Лівії до суду на Марко. Вона звинуватила екс-коханця у шантажі та переслідуваннях.
Читайте також: Меланія Трамп сяяла у білосніжній сукні на балу. Фото
Тим часом Колін Ферт підтримував невірну дружину. Нажаль, примирення не було тривалим. Нагадаємо, що Колін і Лівія виховують двох синів: 17-річного Лука та 14-рінчого Матео.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить брендовое платье в Украине или стильный костюм молодым людям? Ремонт балконов по доступным ценам Злаковое сорго очень полезно! Особливості слухопротезування Купить клей для плитки

Последние новости