Зеленський розповів, про що домовився в Баку

17.12.2019 15:55 26

Президент України зустрівся з Ільхамом Алієвим.
Президент України Володимир Зеленський відвідав Азербайджан з офіційним візитом. Зеленський 17 грудня у Баку зустрівся з Ільхамом Алієвим та обговорив з ним ряд важливих питань, повідомляє СобКор.
Деталі візиту повідомила прес-служба Офісу президента. Так, президенти обговорили питання регулювання умов ведення бізнесу, забезпечення захисту інформації та партнерства між містами двох країн.
За словами президента, Україна і Азербайджан активізують співпрацю міжнародних авіа-, автомобільних і залізничних перевезень. Це передбачено проектом Транскаспійського транспортного маршруту. Крім того, розмовляли і про Південний газотранспортний коридор.
Зеленський заявив, що «слід використовувати унікальний транзитний потенціал наших країн і розвивати інфраструктуру для цього».
«Україна і Азербайджан незмінно підтримують один одного в питаннях відновлення суверенітету і територіальної цілісності в рамках міжнародно визнаних кордонів», - підкреслив Володимир Зеленський.
Читайте також: Українці зможуть мати два паспорти
Ці словами він підкреслив і «неофіційним знімком», опублікованим у Instagram та Facebook.
Зеленський розповів, про що домовився в Баку

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные очки для водителя Оценка транспорта от экспертов Личная охрана – на сайте titan-bezpeka.com.ua На чём легче научиться кататься Тренінг особистого зростання для жінок

Последние новости