У ДБР прокоментували обшуки у Марусі Звіробій

28.11.2019 18:47 6

У ДБР прокоментували обшуки у Марусі Звіробій

Обшуки були санкціоновані судом.
В четвер, 28 листопада Державне бюро розслідувань провело обшук у волонтерки Марусі Звіробій. Цю інформацію підтвердила і прес секретар Держбюро Анжеліка Іванова. За її словами, дані обшуки були санкціоновані судом, повідомляє СобКор.
"Ці обшуки наразі вже завершені. Вони проходили санкціоновано. Слідчі отримали відповідну ухвалу суду. Я не можу деталізувати, що саме було вилучено", - підкреслила повідомила вона.
Втім, вже зараз відомо, що ДБР вилучили три одиниці зброї. Наразі слідство встановлює, чи законно зберігали зброю.
Тим часом сама Маруся Звіробій повідомила, що ДБР також вилучили у неї блокнот та мобільний телефон. Вона також повторила погрози у адресу президента України Володимира Зеленського.
Нагадаємо, що за даними слідства, 26 жовтня Софія Федина і Маруся Звіробій під час трансляції на YouTube й у Facebook "висловлювали погрози вбивством", адресовані Зеленському.
Читайте також: Володимир і Олена Зеленські відвідали Естонію
Кваліфікація їхніх дій - погроза вбивством, заподіянням шкоди здоров'ю, знищенням або пошкодженням майна, а також викраденням або позбавленням волі щодо Президента України (ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України, карається позбавленням волі на строк до п'яти років).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Пленки, упаковки, пакеты и прочая продукция из полиэтилена На что обращать внимание, арендуя офис? Квартира с паркетным полом Прокат автомобиля в Египте - о чем следует знать заранее? Правильное питание – лучшее решение для здоровья

Последние новости