Меланію Трамп освистали під час виступу. Відео

27.11.2019 18:28 6

Меланію Трамп освистали під час виступу. Відео

Вона заявила, що кожен має право на свою думку.
Перша леді Сполучених Штатів Америки Меланія Трамп опинилася у незвичній для себе ситуації. Виступ на молодіжному саміті в Університеті Меріленду не викликав у глядачів позитивних емоцій. Меланія Трамп виступила з доповіддю про опіоїдну кризу, проте молодь її освистала. Неприємні хвилини перша леді пережила у Балтиморі, повідомляє СобКор.
Варто відзначити, що така реакція студентів не збентежила Меланію. Вона продовжила промову, не дивлячись на несхвальний шум у залі. Після її закінчення дружина Дональда Трампа покинула сцену. Таку недоброзичливість публіки списують на несхвальне ставлення студентів до політики Трампа.
Пізніше Меланія Трамп все ж відреагувала на подію та прокоментувала її:
«Ми живемо у демократичній країні, і кожен має право на свою думку. Але факт в тому, що в нашій державі є серйозна криза, і я, як і раніше, дотримуюся ідеї, що потрібно інформувати дітей про небезпеки і смертельні наслідки зловживання наркотиками», - підкреслила вона.
Читайте також: Володимир і Олена Зеленські відвідали Естонію
Після невдалого виступу Меланія Трамп разом з чоловіком також взяла участь у церемонії помилування індички.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как быстро и правильно подобрать нужные товары для автомобиля? Интернет-магазин брендовых платьев и обуви Spazio Зерновой кофе с доставкой из «КофеМаркета» Бильярдный стол б/у - отличное решение для дома и дачи Грузоперевозки по всему миру с Профи Карго сервис

Последние новости