Настя Каменських здивувала відвертим вбранням

28.11.2019 20:47 6

Настя Каменських здивувала відвертим вбранням

Співачка знову вражає.
Популярна українська співачка Настя Каменських продовжує дивувати шанувальників своїм почуттям стилю. Вона вкотре змусила користувачів Instagram червоніти та залишати під її світлинами безліч захопливих коментарів, повідомляє СобКор.
Цього разу вона вибрала відверте вбрання для віп-вечірці «Ніч химер». Співачку нагороджували через перемогу у номінації «Блискучий успіх року». Для такого цікавого приводу Настя Каменських вибрала сукню з великим шлейфом. Сукня з декольте і прозорими рукавами вигідно підкреслила фігуру співачки.
Окремо варто відзначити аксесуари, якими вона доповнила свій образ. Співачка вибрала напівпрозору маску-окуляри та мереживний чорний чокер. Волосся співачка зібрала у високий пучок. Готичний образ доповнив манікюр з чорним лаком.
Шанувальники Насті Каменських по різному відреагували на образ.
Читайте також: Селена Гомес перед виступом перенесла панічну атаку
«Нічого собі образ, це щось абсолютно нове, Настя», «А нащо ця маска, не подобається», «Дуже гарно», «Вау», «Настя, що ти з собою робиш?», - пишуть вони в Instagram.
Настя Каменських здивувала відвертим вбранням

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

«Софія Sport» − один из лучших фитнес-клубов Киева с широким перечнем услуг Как обыграть игровой автомат Широкий спектр логистических услуг по выгодным ценам TEND надежный онлайн-сервис для поиска мастеров для бытовых и бизнес задач Стильное коктейльное платье в Krisdan

Последние новости