Український фільм боротиметься за «Оскар»

26.08.2019 14:06 6

Український фільм боротиметься за «Оскар»

За кінопремію «Оскар» від України буде боротися фільм Нарімана Алієва «Додому».
Про це пише СобКор.
Прийом заявок на участь завершився напередодні. Єдиним претендентом від нашої країни став фільм «Додому», режисера Нарімана Алієва.
Головний герой кінокартини - кримський татарин Мустафа. Його син був убитий під час війни в Донбасі. Чоловік вирішує поховати його на батьківщині в Криму. Разом з молодшим сином вони відправляються в подорож, яка залишить глибокий слід на їхніх стосунках.
Читайте також: Визначено фільм-претендент на Оскар від України
Відзначимо, що підготовка до зйомок фільму почалася в листопаді 2017 року, а знімальний період проходив восени 2018 року. Зйомки проходили столиці та Київській області, на Миколаївщині, а саме у Вознесенському районі, озері Сиваш, Арабатській стрілці і т.д.
За результатами Четвертого всеукраїнського фестивалю короткометражного кіно «Громадський проектор», який проходив в Миколаєві, фільм зайняв друге місце в номінації «Документальне кіно».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Турция – привлекательна для путешествия круглый год Одноразовые медицинские ланцеты для забора крови в домашних условиях Сколько сезонов модели женской обуви могут оставаться модными Широкий каталог игровых автоматов в казино Вулкан Невероятно выгодный банк «WooW» для переводов с карты на карту

Последние новости