У Києві пограбували головного слідчого ГПУ

25.09.2018 18:46 0

У Києві пограбували головного слідчого ГПУ

У Києві зловмисники обікрали начальника слідчого управління Генеральної прокуратури України (ГПУ) Сергія Горбатюка, співробітників Генпрокуратури і поліції Києва.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
"До Деснянського райуправління поліції надійшла заява від Сергія Горбатюка, його підлеглого та співробітника поліції Києва, що в роздягальні спортивного комплексу парку відпочинку "Муромець", де вони займалися, вони виявили зникнення своїх особистих речей, грошей, документів, мобільних телефонів. Інцидент стався у понеділок увечері", – йдеться у повідомленні.
Наголошується, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко ліквідував Департамент спецрозслідувань, вивівши за штат його керівника Горбатюка. Пізніше Генеральний прокурор Юрій Луценко призначив Сергія Горбатюка начальником Управління спеціальних розслідувань.
Читайте також: Фіскали назвали цифру нелегальних працівників в Україні
Зазначимо, цей департамент вів кілька резонансних справ, зокрема щодо злочинів на Майдані в 2014 році і узурпації влади Віктором Януковичем та його оточенням. При чому Луценко запевняє, що жоден слідчий і жоден прокурор у справах Майдану "не змінюється і не звільняється".
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Есть ли шанс выиграть в онлайн казино: мифы и реальность Стул для визажиста – складную модель купит или стационарную? Минеральная вата в Ужгороде Интернет-магазин качественной обуви Компания "Мегарент": сдача авто в аренду, сотрудничество с владельцами машин, желающих сдать свое авто

Последние новости