Андрій Данилко здивував фанів неочікуваним зізнанням

25.09.2018 19:16 0

Андрій Данилко здивував фанів неочікуваним зізнанням

Данилко зізнався, що хотів виступити на «Євробаченні» від Росії.
Суддя шоу «Х-фактор» на СТБ, член журі українського національного відбору на «Євробачення» Андрій Данилко дав інтерв'ю російській журналістці Ірині Шихман, яка приїхала до Києва, щоб поговорити з артистом в рамках авторської YouTube-програми «А поговорити?».
Про це пише daily-news.com.ua
У розмові Данилко розповів про те, що в 2007 році, коли в образі Вєрки Сердючки виступав на «Євробаченні» в Гельсінкі, за його відчуттями, саме йому хотіли дати перше місце. Доказом цього служить той факт, що організатори до останнього моменту просили не знімати навушник - тобто, планували, що Вєрка Сердючка повинна буде ще раз заспівати. Однак, в результаті перше місце дісталося Сербії. Після цього виступу артиста на міжнародному конкурсі з піснею Dancing Lasha Tumbai, як відомо, на нього почалося цькування на російському ТБ, так як багато почули в словах «Раша, гуд бай». Розповідаючи про це, Андрій Данилко згадав, що спочатку пропонував цю пісню гендиректору російського Першого каналу, який в РФ відповідає за відбір учасників на «Євробачення». І припустив, що причиною цькування в студіях російських шоу, була саме професійна ревнощі Ернста.
«Ми ж до цього з ним зустрічалися, я йому про цю пісню говорив, - розповів Данилко. - Я сиджу в їдальні в Останкіно, тільки зробив замовлення ... І тут підбігає якась його права рука: «Швидко до Костянтина Львовича». А я кажу, що це таке? Що у вас за текст такий? Тобто мені потрібно було все кинути і бігти. Я кажу: «Зараз я доїм і піднімуся» - «Так і передати?» - «Так і передайте». Я доїв, випив компот, піднімаюся туди, а його не було. І мені здалося, коли він уже вскочив у кабінет, що він це зробив спеціально ... Я кажу, ось у мене така пісня, мене від України ніколи не пустять, бо я - ганьба там. Я кажу, ось від Росії, з піснею Тири-пири, ось така «Зібен, зібен ай люлю». Кажу, мовляв, є в ній момент скандальності. Але я-то мав на увазі слова на німецькому «зібен зібен ай люлю», мовляв скажуть, що фашистська якась пісня. І він каже: «Послухай, ти знаєш, це не піде». Що б мені тоді сказали, що буде ось така ситуація - я б в житті не повірив! Ми ніби нормально розсталися ».
Читайте також: Українська співачка здивуваласвоїм виглядом без макіяжу
Андрій Данилко далі припустив, що, зайнявши друге місце в цей рік, просто перейшов дорогу Максиму Фадєєву, Констанин Ернсту і групі «Срібло», яку вони, по всій видимості, як раз для цього місця і готували. І саме цим викликав гнів на російському ТБ.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие мини-печи 2017 года Рейтинговые казино – победы и выплаты без ограничений Приобрести RELX POD System Прибыльные ставки на футбол Доильные аппараты для коров

Последние новости