Українська тенісистка вийшла до четверть фіналу престижного міжнародного турніру

25.09.2018 18:16 1

Українська тенісистка вийшла до четверть фіналу престижного міжнародного турніру

Українська тенісистка Катерина Козлова вийшла до 1/4 парного фіналу турніру WTA International в Ташкенті (Узбекистан).
На старті парних змагань Tashkent Open українка разом з Вірою Звонарьовою з Росії обіграла власниць "wild card" дует Ежені Бушар (Канада)/Акгуль Аманмурадова (Узбекистан) з рахунком 6:2, 7:5. Про це повідомляє daily-news.com.ua
Тенісний поєдинок тривав 1 годину 12 хвилин. Козлова та Звонарьова виконали 4 брейки і програли 1 гейм на своїй подачі.
В 1/4 фіналу українсько-російський дует боротиметься з другими "ракетками" турніру парою Нао Хібіно (Японія)/Оксана Калашникова (Грузія).
Як повідомляв Укрінформ, сьогодні українська тенісистка Катерина Козлова також обіграла лідера посіву на турнірі WTA International в Ташкенті (Узбекистан) в одиночному розряді. Поєдинок першого кола турніру Tashkent Open Катерина Козлова (Україна) - Ірина Біжу (Румунія, 1) закінчився з рахунком 6:3, 6:2.
Читайте також: Українка вийшла в півфінал престижного тенісного турніру
Хардовий турнір Tashkent Open - WTA International із призовим фондом 250 тис. доларів розпочався в Ташкенті 25 вересня і триватиме до 30 вересня. Його чинною чемпіонкою є Катерина Бондаренко.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать строительный фен Супероматик Казино - высокодоходная система для гэмблинг бизнеса Распродажа спортивных костюмов Шины Nexen: качественные или нет? Бра и настенные светильники

Последние новости