Кличко розповів, чому в "Удару" не склалося з "Рухом нових сил"

22.06.2019 16:06 6

Кличко розповів, чому в

У червні Кличко запропонував Саакашвілі очолити «Удар» на вибори до Ради, але Міхо у не дуже коректній формі, як для потенційних партнерів, відмовився від цього.
Про це пише СобКор.
«Я щиро запропонував плече, ми ж знаємо один одного вже тривалий час, і я бачив проблеми, які є з реєстрацією його партії. Міхеїл, на мою думку, занадто багато читає фейсбук, і це було, на диво, вирішальним в прийнятті ним такого рішення», – розказав Кличко.
Оцінюючи перспективи «Руху нових сил» Саакашвілі, яку він зараз реанімує, Кличко сказав, що «бажає йому успіху».
Читайте також: Кличко зробив цікаву пропозицію Саакашвілі
«Я є головою Асоціації міст України, яка опікується ключовими питаннями розвитку місцевого самоврядування, представляє інтереси майже 780 громад – від великих міст, до селищ і сіл. Асоціація відстоює права і потреби самоврядування перед урядом, парламентом, іншими органами державної влади. Ми розуміємо: об’єднавши наші зусилля, можемо вирішити ці питання набагато швидше і ефективніше. Вирішувати ж політичні питання – це зовсім інша справа. Кожен мер ухвалює сам для себе рішення, яка політична сила йому ближче і яку з них він хоче представляти. А взагалі ж, я зараз не про персоналії, сама ідея партії мерів – непогана. Як формат об’єднання сили місцевого самоврядування», – резюмував Кличко.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кухонная техника - только Braun: 5 причин купить официальную продукцию от немецкого бренда Как эффективно прорекламировать свой товар Встраиваемые холодильники Bosch по доступной цене Список нотариусов и нотариальных контор в Киеве Очки на все случаи жизни в Доме оптики

Последние новости