Як працює криптобмінник, і як ого обрати

Як працює криптобмінник, і як ого обрати

Багато хто з власників крипти використовували різні біржі, але після введення обмежень на зберігання валюти від Бінанс, довіра до бірж почала згасати. Багато хто переказали свої кошти на гарячий гаманець і тепер купують монети на платформах для обміну. Виявилося що такий алгоритм достатньо швидкий та вигідний. Звичайно, є свої підводні камені, наприклад, біржа виступає посередником і гарантом, обмінник так не працює, тому важливо вибрати надійну платформу на обмін криптовалюти.

Криптовалютні обмінники – спеціалізовані онлайн платформи для обміну крипто монет у фіат або навпаки. Також, деякі сайти пропонують обмін однієї криптовалюти на іншу, наприклад Біткоїн на Tether (TRC-20) і т.д. Головна перевага віртуальних обмінників – те що гроші одразу потрапляють на рахунок, або в хмарний гаманець, без посередників. І на відміну від бірж, курс в обмінниках набагато привабливіший.

Звичайно, кожна платформа для обміну пропонує різні додаткові послуги, а звернути увагу необхідно на наступні пункти:

1. Варіанти оплати – частіше за все користувачу запропонують стандартний банківський рахунок, але деякі платформи співпрацюють тільки з певними банками, так що уважно вивчіть цей розділ перед тим як розпочинати транзакції. Річ у тому, що в такий спосіб обмінники ухиляються від сплати комісії, але вона може лягти на плечі користувача.

2. Комісія – деякі обмінники беруть комісію за свої послуги, це можу бути фіксована сума або процент від суми на обмін. А деякі, пропонують 0%, але насправді ховають комісію в курс, так що не лінуйтесь порівняти курси та комісії в декількох обмінниках.

3. Швидкість транзакції – у кожної платформи свої терміни, в одних це 5 хвилин, у других 1 година, у третіх 1 день. Зазвичай ця інформація не приховується, так що впевніться перед транзакцією, чи підходить вам термін очікування.

4. Обмеження на обсяг крипти – більшість платформ для обміну криптовалюти мають певний ліміт на транзакції, це пов'язано з тим, що у кожного обмінника є певний резерв валюти на обмін, тобто, чим вище сума, тим більше ризику чекати на обмін довго. Якщо необхідно обміняти велику суму, краще звернутися в службу підтримки, для вас зарезервують кошти та обмін пройде без затримок.

5. Безпека – звичайно що непотрібно обмінювати кошти на сумнівних сайтах, про які немає, а ні відгуків, а ні ніякої інформації. Алгоритм обміну такий, що спершу користувач відправляю валюту на рахунок обмінника, і тільки після цього обмінник робить транзакцію у відповідь.

Віртуальний крипто обмінник Кріпокто пропонує своїм користувачам швидкі транзакції, без комісії та обмежень. Скориставшись цією платформою можна швидко та вигідно обміняти Біткоїн на Tether (TRC-20) і не тільки.

Предыдущая новость

Жалюзи по выгодной цене в Одессе Садовый зонт для вашего комфортного отдыха Переваги сучасних караоке-клубів в порівнянні з кафе та ресторанами Ідеальне взуття для кожної господині Стоматология на Оболони Dentalwood станет верным помощником для всей семьи

Последние новости