Спеціалісти назвали ненадійні косметичні засоби у спеку

20.06.2019 13:18 5

Спеціалісти назвали ненадійні косметичні засоби у спеку

Фахівці назвали 5 видів засобів, які можуть підвести в спеку, і пропонуємо вам ознайомитися зі списком.
Про це пише СобКор.
Щільний тональний крем
Навіть якщо крем володіє матуючим ефектом, через кілька годин обличчя зрадницьки заблищить, причому все обличчя, а не тільки Т-зона. У більшості щільних текстур містяться олії і силікони для кращого розподілу по шкірі: саме вони і стають причиною б'юті-провалу. Якщо ви зовсім не можете відмовитися від тону, візьміть на замітку мінеральну пудру (тільки без блискіток і шиммера). Вирівняйте тон обличчя праймером і нанесіть пудру. По можливості, візьміть її з собою, коли вийдете надовго з дому, щоб можна було вчасно поправити макіяж.
Тіні з кремовою текстурою
У тіней така ж проблема, як і у тональника: щільна консистенція не затримається на повіках надовго. Замість цього розгляньте варіант з сухими тінями, однак попередньо підготуйте шкіру і нанесіть базу під тіні. Так ви продовжите їм "життя". Доброю заміною тіням стане стійка підводка або водойстойкій олівець для очей.
Водостійка туш
Хоч як би переконували подруги, що водостійка туш - літній варіант - це міф. У складі таких стійких засобів нерідко можна знайти важкі метали, які викликають сильну алергічну реакцію, крім того, ви замучитеся змивати засіб. Вже не говоримо про те, яке навантаження на вії! Але, якщо того вимагає випадок, ви можете скористатися водостійкою тушшю, наприклад, збираючись на літню вечірку у води. Але пам'ятайте, що часте використання такої туші небажан. В інший час вас цілком виручить звичайна туш, причому коричневого кольору, якщо ви не плануєте вечірніх виходів.
Читайте також: Спеціалісти розказали, як правильно зволожувати волосся
Щільна глянцева помада
Немає нічого гіршого, ніж розплився глянцева помада в жаркий день! Особливо якщо відтінок кричущий. Прагніть до легким текстурам. Відмінним рішенням стане матова помада, але все ж її використання виправдане, скоріше, для вечірніх заходів. Днем вас врятує бальзам для губ або легкий блиск, а яскраві і щільні текстури залиште до осені.
Рум'яна
Особливу небезпеку рум'яна представляють для дівчат з чутливою і роздратованою шкірою - при найменшій реакції на косметичний засіб ваші щоки «спалахнуть» і ви перетворитеся на матрьошку. Влітку і так з'являється рум'янець, тому додаткові кошти просто не потрібні. А бронзер навпаки переміщається в вашу косметичку. Однак не перестарайтеся - стежте, щоб не було занадто різких переходів між натуральним тоном особи і бронзерів, особливо якщо ви ще не встигли як слід засмагнути.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

В "AB InBev Efes Україна" підрахували результати 2020 року Качественные игры –возможность выиграть джекпот Угловые диваны Элегантные украшения из серебра Анна Тігіпко розповіла про умови успішності необанків

Последние новости