В астрономів нервовий шок: Трамп здивував «знаннями» про Місяць

08.06.2019 15:56 9

В астрономів нервовий шок: Трамп здивував «знаннями» про Місяць

Президент США Дональд Трамп написав у Twitter, що Місяць - це частина Марса.
Про це пише СобКор.
У мережі жартують над публікацією і намагаються розібрати, що політик мав на увазі.
Наприкінці 2018-го глава Роскосмосу Дмитро Рогозін заявив, що Росія збирається полетіти на Місяць для того, щоб перевірити, чи дійсно там були астронавти США.
Днями президент США Дональд Трамп опублікував в Twitter не менш суперечливу заяву з приводу Місяця: за його словами, природний супутник Землі - це частина Марса.
Читайте також: Жителі Землі побачать незвичайний місяць: цікаві деталі
«Незважаючи на всі гроші, які ми витрачаємо, NASA не має говорити про політ на Місяць - ми зробили це 50 років тому. Вони повинні бути зосереджені на набагато важливіших речах, які ми робимо, в тому числі на Марсі (частиною якого є Місяць), обороні і науці!», - написав Трамп.
В мережі почали гадати, що мав на увазі американський президент, оскільки заява суперечить науці: Місяць - це супутник, який знаходиться на орбіті Землі, а Марс - це окрема планета, яка також має два своїх супутники.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

4 причины купить своему малышу качественный беговет в интернет-магазине «Samokat» Актуальный 1xbet промокод 1XMAX на 2020 год Опасно ли играть в онлайн-казино Купить качественный бокс мод по доступной цене В клубе Вулкан игровые автоматы раздают джек-поты

Последние новости