Американські льотчики розповіли про зустрічі з НЛО

28.05.2019 14:35 5

Американські льотчики розповіли про зустрічі з НЛО

В інтерв'ю газеті New York Times пілоти ВПС США зізналися про дивні події під час тренувальних польотів біля східного узбережжя США, які проходили в 2014 році.
Про це пише СобКор.
За словами льотчиків, вони часто фіксували на радарах НЛО, один з яких навіть вдалося детально розглянути.
Лейтенанти Райан Грейвз і Денні Аккойн в інтерв'ю повідомили, що обидва були пілотами ескадрильї VFA-11, що базується у Вірджинії і входить до складу ВМФ США. Дивацтва почали відбуватися, коли винищувачам F/A-18 Super Hornet встановили більш чутливі радари, здатні захоплювати цілі на більш довгих дистанціях. Після цього льотчики почали регулярно виявляти в повітрі на висоті до 9 кілометрів непізнані літаючі об'єкти, які не вдавалося розгледіти очима і зафіксувати фотокамерою.
Читайте також: Кава «з хмарою»: в Китаї подають унікальний напій
НЛО в небі здійснював неможливі для звичайних літаків рухи та "кульбіти". Швидкості об'єктів коливалися від майже нульових до гіперзвукових, а тривалість перебування в повітрі могла досягати понад 12 годин.
На початку 2015 року один НЛО ледь не зіткнувся з двома літаками, що летіли повз, промайнувши між ними. Такий небезпечний маневр дозволив льотчикам уважно розглянути об'єкт – він виглядав наче куля, в яку був вписаний куб. З подібним пілоти раніше ніколи не стикалися і не можуть надати раціонального пояснення побаченому.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Накрутить просмотры в Инстаграм быстро и выгодно Зерновой кофе с доставкой из «КофеМаркета» Оцените качество тайтсов от Totalfit Всё для футбола: качественная одежда и обувь Гранитные памятники в Киеве

Последние новости