З екс-нареченою Кличка трапилася біда

04.05.2019 12:56 11

З екс-нареченою Кличка трапилася біда

Голлівудська актриса, колишня наречена і мати доньки українського боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі постраждала від рукоприкладства свого нового бойфренда, колеги Брайана Хікерсона.
Про це пише СобКор.
Рідні знаменитості були не в захваті від її нареченого: під його впливом вона стала пропадати в нічних закладах і випивати. Крім того, близькі підозрюють, що коханий Хайден веселитися за її рахунок.
Читайте також: У Великобританії на вокзалі трапилася різанина
Як виявилося, це не єдина проблема. Так, поліція затримала Брайана за те, що той побив Хайден. Інцидент стався в одному з розважальних закладів Голлівуду. Пара відпочивала в клубі, коли Хікерсон почав вести себе агресивно і чіплятися до супутниці. Очевидці заявили, що помітили на шкірі акторки сліди побоїв. Пізніше актора випустили під заставу в 50 тисяч доларів.
Це не перший випадок, коли Брайан розпускає руки. Якось він випивав в компанії батька і, не в силах себе контролювати, накинувся на літнього чоловіка з кулаками.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лавина - бонусы и программа лояльности в 2021 году Накрутить просмотры в Инстаграм быстро и выгодно Женские боди для привлекательных и уверенных в себе женщин Улучшение ссылок и расширение их возможностей Натуральный мед разных сортов от производителя

Последние новости