Закон про дебати: чи встигнуть його ухвалити до виборів

03.04.2019 17:21 6

Закон про дебати: чи встигнуть його ухвалити до виборів

Незважаючи на виклик на дебати президентом України Петром Порошенко свого опонента Володимира Зеленського, Верховна Рада не зможе прийняти закон до другого туру виборів.
Про це пише СобКор.
Перший заступник глави Комітету ВР з питань правової політики і правосуддя Леонід Ємець нагадав, що зараз у Верховній Раді розглядається законопроект про функціонування української мови та поки це питання не доведуть до логічного завершення, жоден інший документ розглядатися не буде.
Читайте також: «У мене немає гальм»: Саакашвілі розповів, що робитиме після виборів в Україні
«Будь-яка реєстрація будь-яких законів, що стосуються виборчого процесу, - це або фікція і профанація, або це буде стосуватися тільки наступних виборів, тому що до завершення цих виборів жоден інший закон розглядатися не буде», - пояснив Ємець.
Депутат зазначив, що такий закон вимагає обговорення і аналізу ризиків, якщо будуть знімати кандидатів, які не дійшли до дебатів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Агрегатор Besure.com.ua: ищем надежного страховщика Высшее образование в Германии после украинской школы Где оформить "автогражданку"? Наружная реклама в Киеве Выбираем терминалы сбора данных

Последние новости