Навіщо потрібні механічні ліжка

Навіщо потрібні механічні ліжка

Медичні меблі – це не просто інтер'єр як у квартирі чи офісі. Вона виконує специфічні і дуже важливі функції, причому повинна бути надійною та зручною. Адже саме від неї залежить комфорт пацієнта та лікаря, успішність процедури та час, витрачений на цю процедуру. Магазин медичного обладнання "Ликарно" пропонує повний вибір медичних меблів, які допоможе з комфортом перебувати пацієнтові на лікуванні, а лікарям спокійно виконувати свою роботу.

Зокрема, це стосується механічних медичних ліжок, які використовуються в поліклініках, лікарнях. Зазвичай у лікарнях їх використовують для розміщення людей у нічний час, для одужальних, літніх пацієнтів та ін. Однак це не означає, що в цю категорію не потрапляють лікувальні меблі для ортопедії, травматології, нейрохірургії. Вона має свої відмінні риси. Наприклад, спинальні, або, як їх ще називають, пересувні, ліжка відрізняє легкість та простота складання, а також легкість та зручність транспортування.

Завдяки електронним блокам управління вони можуть бути легко переведені з горизонтального положення на вертикальне, а значить, і з робочого місця на стіл. У подібних ліжках можуть встановлюватися додаткові полички, шухляди, шафки і т.д. Для зручності використання в такому ліжку обов'язково є гідравлічний підйомний пристрій – так зване підйомне крісло. Воно сприяє більш глибокому та зручному розміщенню пацієнта в ліжку, дозволяє йому легко змінювати своє положення та положення ніг.

Крім цього, такі ліжка можуть мати ширший спектр функціональних можливостей. Наприклад, вони можуть мати масу змін, наприклад, вбудовані підйомні механізми, які дозволяють пацієнтові вставати або нахилятися у бік у положенні лежачи. Одна з основних характеристик будь-якого медичного ліжка – розміри. Але для різних видів пацієнтів ця характеристика має різне значення, і тут важлива як її ширина, але й висота і глибина. Дуже важливим є матеріал, з якого виготовлено медичне ліжко. Для різних видів операцій, наприклад для проведення нейрооперацій або таких складних операцій на хребті, наприклад, нейрорадіотерапії, найчастіше використовують металеві ліжка.

Ліжко металеве медичне є дуже міцним, довговічним і надійним, оскільки служить воно не один рік, а то й не одне десятиліття. При необхідності можна легко і швидко замінити на металеве ліжко будь-який інший тип, який не поступатиметься своєю функціональністю. А ось для пацієнтів з цукровим діабетом і хворих на серцево-судинні захворювання, а також для проведення деяких операцій, або для догляду за ослабленими хворими використовують дерев'яні ліжка. Причому в них вся конструкція виготовлена з масиву дерева. Замовити абсолютно будь-які механічні ліжка можна за посиланням - https://www.licarno.com.ua/product-category/funkczionalni-lizhka-ta-medychni-mebli/lizhka-mehanichni/, компанія Лікарно завжди дбала і продовжуватиме піклуватися про здоров'я українців!

Предыдущая новость

Блокноты и канцтовары оптом и в розницу в «Стикере» В длительную поездку с надёжным чемоданом! Комод по доступной цене с доставкой Популярное и надежное онлайн казино Вулкан Неон Как и где заправить картридж в Чернигове

Последние новости