Медики розповіли, коли дитині можна давати оселедець

03.04.2019 15:21 5

Медики розповіли, коли дитині можна давати оселедець

Якщо абстрагуватися від ризиків, то виявиться, що оселедець сама по собі риба дуже корисна. Цю жирну рибу краще дитині молодшій 2-3 років не давати для куштування.
Про це пише СобКор.
Чим корисний оселедець:
1. Ненасичені жирні кислоти. Оселедець відноситься до жирних риб, які є ідеальним джерелом жирних кислот Омега-3. Ці поліненасичені жирні кислоти є незамінними, необхідні для росту і здоров'я і надходять тільки з їжею. Кількість Омега-3 в оселедці не менш, ніж в червоній рибі.
2. Вітаміни. Оселедець прекрасне джерело вітамінів Д, В12, РР, і не тільки. У цій рибі містяться йод, фтор, фосфор, кальцій, залізо і безліч інших мікро і макроелементів.
Читайте також: Медики розповіли про найпоширеніші хвороби новонароджених
Перший шматочок риби повинен бути дуже маленьким, можна покласти на шматочок хліба з маслом і з вареною картоплею. Давати в першій половині дня і стежити за реакцією організму малюка. Якщо все пройшло добре, кількість можна поступово збільшити, але пропонувати завжди в поєднанні з хлібом або гарніром.
Також зверніть увагу, щоб оселедець не був дуже солоним, адже сіль негативно впливає на організм, особливо дитини.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оценка транспорта от экспертов Wi-Fi антенны и их преимущества Какое обручальное кольцо лучше выбрать Області застосування профільного прокату Большой выбор кроватей

Последние новости