Доба на Донбасі: бойовики тричі порушили режим припинення вогню

13.01.2019 10:45 2

Доба на Донбасі: бойовики тричі порушили режим припинення вогню

Незаконні збройні формування тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, жоден військовослужбовець ООС не постраждав.
Про це пише СобКор.
У прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил повідомили:
"За минулу добу, 12 січня, російські окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню. Внаслідок злочинних і підступних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - йдеться у зведенні, опублікованому на офіційній сторінці штабу ООС у Фейсбук у неділю вранці.
Як зазначається, противник відкривав вогонь з БМП-1 по позиціях Об'єднаних сил поблизу селища Новотошківське, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів біля хутора Вільний і з гранатометів і стрілецької зброї навколо міста Авдіївка на Донецькому напрямку.
Читайте також: Доба на Донбасі: бойовики тричі порушували режим припинення вогню
Згідно з інформацією штабу, протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.
"Не дивлячись на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - додають у прес-центрі штабу ООС.
За даними української розвідки, 12 січня один бойовик знищений і один поранений.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказ курсовых работ по выгодным ценам Послуги евакуатора у Львові недорого Откатные ворота и установка своими руками Выбор и виды полотенцесушителей для ванной комнаты Как оформить кредит под залог авто

Последние новости