Польща продовжує "нарощувати" армію

13.01.2019 12:46 1

Польща продовжує

Триває новий етап кампанії «Стань солдатом Республіки Польща».
Про це пише СобКор.
Міністр національної оборони Маріуш Блащак відкрив черговий етап кампанії «Стань солдатом Республіки Польща».
Це відбулося в селі Бялка Татшанська в регіоні Підгалля. Мобільні команди, які займаються підбором персоналу, протягом зимових канікул відвідуватимуть лижні та спортивні центри на півдні Польщі.
Перший етап кампанії почався в середині жовтня і тривав до кінця минулого року, – нагадав міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак: «У межах цієї кампанії солдатів можна було зустріти в торгових центрах, у місцях відпочинку, на ринках міст, там, де збиралися люди.
Завдяки зміні менталітету, зміні підходу до того, щоб заохочувати молодих людей вступати в армію, протягом 2,5 місяців заяви про вступ до польського війська подало понад 7 тисяч осіб. Йдеться про професійну, підготовчу і також територіальну службу».
Читайте також: Польща відкликала посла з України: що відбувається
Міністр Маріуш Блащак заявив, що численніше Польське військо означає більшу безпеку, а служба в армії є честю. Як він додав, солдати можуть здобувати унікальні навички та досвід.
Очільник міністерства національної оборони в своєму виступі також звернув увагу, що «солдати повинні отримувати гідну винагороду», і цієї мети досягнуто. Від початку цього року середня платня в армії перевищує 5 тисяч злотих (майже 1300 євро). Найбільше зросла зарплата військових, які заробляють найменше, в тому числі тих, що вступають в армію.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как подать объявление в интернете, чтобы оно работало Быстрые кредиты под залог авто Обеды с доставкой офис – идеальный вариант не пропустить приём пищи Идеальная спецодежда для разного вида работ Приемлемые цены на кастрюли от интернет-магазина plastic-shop.in.ua

Последние новости