Медики назвали основні причини серцевого нападу

12.01.2019 17:55 0

Медики назвали основні причини серцевого нападу

Співробітники Національної служби охорони здоров’я Великобританії склали перелік факторів, що сприяють виникненню серцевого нападу.
Про це пише СобКор.
В черговий раз вчені нагадали: найкраще запобігти виникненню серцевого нападу допомагає регулярна фізична активність.
Фахівці Національної служби охорони здоров’я Великобританії закликали уважно ставитися до таких проявів як біль у грудях та інших ділянках тіла, задишка і запаморочення, дихання зі свистом і кашель. Все це, за їхніми словами, є сигналами погіршення в роботі серця.
Читайте також: Дієтологи назвали продукти, які сміливо можна їсти ввечері
«Найчастіше до серцевого нападу призводить ішемічна хвороба, але спровокувати його можуть також стреси, надмірна вага, діабет, гіпертонія, підвищений рівень холестерину”, – констатували експерти.
Вчені підкреслили, що для захисту від подібних порушень важливо мати певний рівень фізичної активності – не менше 40 хвилин на день. Це ефективно сприяє нормалізації тиску, зниженню холестерину.
Також фахівці радять дбати про харчування: в ньому має бути достатньо цінних мінералів і вітамінів. Риба, бобові, молочні продукти забезпечать здоров’я організму. Особливо при відмові від шкідливих продуктів і алкоголю і зменшенні споживаного цукру, помітили вони.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Студія дизайну інтер’єру NewDesign Зачем бизнесу нужен собственный сайт Оптимизация и продвижение сайтов Верхняя одежда, как с обложки глянцевого журнала Платежные терминалы оплаты без комиссии

Последние новости