Дронам заборонили фіксувати дім Порошенка під Києвом

12.01.2019 15:55 0

Дронам заборонили фіксувати дім Порошенка під Києвом

Державна аавіаційна служба України ввела обмеження на польоти безпілотних повітряних суден, зокрема не рекомендується літати над будинком президента Петра Порошенка в Козині Київської області.
Про це пише СобКор.
Карта "заборонених зон" опублікована на сайті відомства.
Державіаслужба зазначає, що зараз питання безпечного використання безпілотних повітряних суден недостатньо врегульовано.
"З огляду на стрімкий розвиток ринку БВС, ми працюємо над розробкою нових правил, які безпечно інтегрують нові види повітряних суден в існуючу систему використання повітряного простору", - інформує відомство.
Читайте також: Білоруси назвали Порошенка російським президентом
"Зараз, якщо це БВС вагою до 20 кг, польоти повітряних суден повинні виконуватися в межах зон обмежень / резервування повітряного простору. Для цього потрібно звернутися з листом у довільній формі за разовою заявкою в Украероцентр за 10 робочих днів по телефону +380 44 351 59 92 (цілодобово) або nach_smeny@ukrsatse.aero ", - інформує авіаслужба.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Комплект грм renault kangoo — лучшие предложения от интернет магазина «BUS-shop» Где купить качественные защитные чехлы-майки на сиденья авто Самые свежие и актуальные новости Украины Положительное влияние раскрутки сайтов Технологии строительства в зимнее время

Последние новости