Гайтана порадувала фанатів чуттєвою фотосесією

09.12.2018 5:26 0

Гайтана порадувала фанатів чуттєвою фотосесією

Співачка Гайтана підкорює українців новими світлинами з 1-річною донькою Сапфір-Ніколь. Зірка опублікувала нові фото з новорічної зйомки.
Про це пише СобКор.
Як і будь-яка матуся, артистка Гайтана в захваті від своєї донечки. Цього зірка не приховує, відтак у соціальних мережах хизується чарівними кадрами з маленькою Сапфір-Ніколь.
Перед камерою співачка позувала у розкішній білій сукні з мереживом та шифоновими рукавами. Вбрання Гайтани дуже нагадувало весільне, відтак викликало чималий захват у прихильників. Маленька Сапфір-Ніколь теж була вбрана у білосніжну сукню. Волосся дівчинки зіркова мамf сплела у хвостик, який прикрасила білим бантом.
Читайте також: Ратаковскі порадувала фанатів відвертою фотосесією
«Я вдячна всьому, що відбувалося зі мною в житті... Адже все це готувало мене до зустрічі з тобою», – зворушливо написала Гайтана.
Відомо, що чуттєву фотосесію провела Яна Теплова. Гайтана з донечкою позували на фоні стильних ялинок та новорічних декорацій. Вбрання артистки та Сапфір-Ніколь виставлять на благодійному аукціоні, а кошти від продажу передадуть для оснащення палати в дитячому відділенні Національного інституту раку.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Інтернет журнал про бізнес Играть в клубах на деньги риск и удовольствие Бра и настенные светильники Как подать объявление в интернете, чтобы оно работало Настоящие солидные вещи

Последние новости