Ранкові навички, які допоможуть вам у відносинах з людьми

09.12.2018 7:58 0

Ранкові навички, які допоможуть вам у відносинах з людьми

Багатьом відомо, як легко зійти з дистанції, коли ти просто розриваєшся між мільйоном справ і не знаєш куди бігти, коли дзвонить будильник.
Про це пише СобКор.
Тим не менш, здоровий початок дня дуже важливий у всіх відносинах. Наприклад, якщо виділити час для збалансованого сніданку, можна підтримувати здорову вагу і стабілізувати рівень цукру в крові. Ранкові тренування також корисні для організму: ті, хто займається з ранку, легше позбавляються від жиру і переживають менше стресів.
До того ж, ранкові ритуали не обмежуються тільки здоровим харчуванням і тренуваннями. Багато відомі лікарі в тихі ранкові години планують свій день або присвячують себе медитації. Науково доведено, що медитації допомагають активізувати розумові процеси, легше переносити стресові ситуації і налагодити стосунки. Отже, п’ять порад від експертів про те, як з користю для фізичного (і душевного) здоров’я провести ранкові години.
1. Ніколи не пропускайте сніданок
Стандартний сніданок може включати щось з перерахованого: вівсяну кашу, приготовану на нежирному молоці, з арахісовим маслом і насінням чіа, омлет з яєць з великою кількістю овочів (зазвичай це шпинат, капуста, гриби, солодкий перець), приправлений куркумою, чорним перцем і сухими травами, половинку авокадо, чашку сезонних фруктів і ягід, апельсиновий сік, розведений газованою мінеральною водою, чашку чорної кави або чаю.
2. Спочатку потрібно попотіти
Починайте день з тренування! Це може бути те, що вам більше подобається: аеробіка, силові вправи, йога, тренажери, біг. Фізично рухомий початок дня допоможе вам прокинутися, а також зберігати активність протягом всього дня.
Читайте також: Названий один з найкорисніших для серця продуктів
3. Раніше прокидайтеся, щоб знайти час для себе. Ранній підйом дозволить вам присвятити час собі і своїм захопленням. В цей час ви можете: зайнятися спортом, почитати, прийняти душ, зібрати обід, погуляти з собакою, помедитувати.
4. Ставте цілі
Ранкові справи варто планувати з вечора: складіть «список справ», три-п’ять пунктів, які потрібно виконати на наступний день, щоб стати ближче до мети. Такий список можна складати де завгодно: на папері або у додатку на телефоні. Така тактика допоможе по-іншому поглянути на проблеми.
5. Усвідомленість і подяка на початку кожного дня
Намагайтеся наповнити ранок приємними речами і справами: вибирайте те, що заспокоює вас і налаштовує на продуктивність: чашка свіжозавареного кави, спілкувань з чоловіком/дружиною, прогулянка з дітьми до школи.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Обмен валюты каждый день Крупнейшая риэлтерская компания Покровска и Мирнограда Страховые компании: как сделать правильный выбор Новые возможности в организации управления компаниями Лампы для дезинфекции любых помещений

Последние новости