Спеціалізований одяг і засоби індивідуального захисту

Безпека персоналу — найважливіша умова роботи підприємства. Для цього будь-яка організація зі шкідливими або з небезпечними умовами праці повинна забезпечувати працівників спеціалізованим одягом та індивідуальними засобами захисту.

До таких компаній належать не тільки великі заводи, фабрики й промислові групи. Спецодяг потрібен:

  • комунальним службам;
  • підприємствам залізничного транспорту;
  • метрополітену;
  • працівникам громадського транспорту.

Спецодяг також важливий для охоронних структур і співробітників медичних установ. У цьому разі він відіграє роль маркера, який допомагає відокремити працівника організації від відвідувачів.

«Торнадо» розуміє важливість спеціалізованого одягу, тому виробляє й продає якісну уніформи та спецівки оптом і в роздріб. На https://tornado.kiev.ua/ представлено повний каталог товарів компанії. Для зручності всю продукцію поділено на тематичні розділи:

  • Робочий спецодяг: робочий та утеплений спецодяг, куртки, комбінезони, плащі, халати, жилети, головні убори для роботи в закритих приміщеннях або на відкритому повітрі в безпечних умовах. Спецівка добре захищає від забруднень, тканина стійка до механічних пошкоджень.
  • Одяг специфічного призначення має більш вузьку сферу використання. Шиється зі спеціальних тканин, стійких до агресивних кислотних і лужних середовищ або високих температур.
  • Обмундирування для охоронних структур і поліції представлено сезонним одягом (зимовим, літнім), трикотажними виробами, головними уборами й класичним одягом. Останній особливо популярний серед охоронних організацій, які працюють з банками, лікарнями, приватними компаніями та для яких зовнішній вигляд співробітників дуже важливий.
  • Спецодяг для військових, мисливців, рибалок. Широкий вибір трикотажних виробів, натільної білизни, зимового й літнього одягу з камуфляжних тканин, стійких до бруду й механічних пошкоджень.
  • Одяг для сфери медицини й horeca представлено асортиментом халатів, фартухів, головних уборів з міцних, але легких натуральних тканин. Оптимальні для щоденного використання в умовах закритих приміщень. Також у розділі представлено моделі спеціалізованого взуття для медпрацівників в умовах закритих теплих приміщень.
  • Засоби індивідуального захисту: спеціальні рукавички, респіратори, рукавиці, засоби захисту голови, обличчя й очей для роботи на підприємствах зі шкідливими та з небезпечними умовами праці.
  • Асортимент спеціалізованого робочого взуття (термо, євро) та взуття для військовослужбовців, поліції. Виробляється з натуральної шкіри або спеціальних матеріалів, стійких до кислотних, лужних середовищ, високої температури.
  • Системи страхування для роботи на висоті: безлямкові й лямкові пояси для висотних робіт, а також допоміжне спорядження.

Tornado надає послуги з підбору, пошиття спеціалізованого одягу й уніформи згідно з державними стандартами якості. У своїй роботі компанія використовує близько 30 різновидів тканин, що дає змогу максимально точно підібрати матеріал залежно від призначення одягу й умов його подальшого використання. Також розробляє шеврони, виконує брендування, практикує бартер — заміну старого спецодягу на новий з доплатою.

Готові замовити від 1000 комплектів? Тоді скористайтеся послугою «Виїзд менеджера». Він надасть усю потрібну інформацію й допоможе підібрати форму просто у вашому офісі.

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор качественных бензиновых цепных пил Что делать в случае депортации из Польши Японський стиль в інтер'єрі ВОСХИТИТЕЛЬНАЯ ГЛАЖКА, или как потратить меньше времени на эту рутину Большой выбор кроватей

Последние новости