Прибирання на 2 мільйони доларів: курйозний випадок в США

23.11.2018 4:07 0

Прибирання на 2 мільйони доларів: курйозний випадок в США

Вони ризикували залишитися без виграшу.
Подружжя Гарольд і Тіна Еренберг з Луїзіани напередодні Дня подяки виявили під час прибирання будинку куплений кілька місяців тому лотерейний квиток Lottery Lotto. До закінчення терміну його придатності залишалися буквально лічені дні, повідомляє видання daily-news.com.ua
Перевіривши номер квитка, Еренберга з'ясували, що стали мільйонерами. Під час розіграшу, який пройшов ще 6 червня, на комбінацію цифр, зазначену в квитку, випав виграш в сумі $ 1,8 млн.
«Я наводила порядок вдома перед приїздом родичів, які вирішили відвідати нас в День подяки, і знайшла в тумбочці кілька лотерейних квитків, номери яких ми забули перевірити під час розіграшу», - розповіла Тіна Еренберг.
Подружжю пощастило вдвічі: вони змогли вкластися в 180-денний ліміт, протягом якого володар виграшу може його забрати. До кінця терміну дії квитка залишилося всього два тижні.
Після сплати всіх податків Еренберга отримали на руки $ 1,27 млн. Вони планують інвестувати ці гроші в свою майбутню пенсію.
Читайте також: Гра про порятунок Трампа викликала масу обурення в Мережі
«Ми не плануємо ніяких великих покупок або поїздок куди-небудь», - додала Тіна Еренберг.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Именной плюшевый плед для новорожденных - прекрасный и полезный подарок Всё для футбола: качественная одежда и обувь Большой ассортимент подгузников для взрослых Выгодная аренда конференц-зал Рассада для красивой клумбы

Последние новости