Чудовий варіант для подарунка інтелектуала

Чудовий варіант для подарунка інтелектуала

Шахи - чудова інтелектуальна гра, пройшовш икрізь століття не втратила популярності, хоча і пережила багато змін в правилах. Сучасний варіант гри прийшов до наших часів з Індії близько 1,5 – 2 тис.років тому, поступово поширюючись континентом і дійшовши до Європи, гра набула неабиякої популярності, так, що й досі існують шахові клуби та змагання. Наразі, шахи – сама популярна інтелектуальна гра, поширена по всій земні йкулі. Набір шахів – ідеальний подарунок школяру, підлітку та дорослому. Найкраще вибрати шахи на Дарунку, тут чудовий вибір цін, і є набори на будь-який смак. Шахові набори відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, а й призначенням. Наразі відрізняють класичні Стаунтон, турнірні, дорожні та навчальні. Це основні, так би мовити, базові варіації, а ще є елітні та колекційні, в таких наборах дошки та фігури інкрустовані коштовним камінням та позолотою.

Також зустрічаються набори настільних ігор, де на одній дошці можна грати в шахи, шашки та нарди, цятрійка сама популярна. Для виготовлення самих фігур використовують пластик, метал, скло, деревину різних порід, шкіру та м’яку тканину. Дошки виготовляють переважно із деревини твердих порід або міцного пластику, зовнішню поверхню лакують або покривають спеціальною фарбою. Деякі набори шах більше нагадують витвір мистецтва, аніж настільну гру. Також, елементи гри виконують у різних габаритах, від самих мініатюрних, для подорожей, до величезних напольних.

Вирішивши придбати набір шахів для себе, або на презент, треба визначитися з призначенням, бо підліток навряд чи оцінить колекційні фігурки, а керівник не оцінить простий дерев’яний набір школяра. Шахи – чудовий, універсальний подарунок для чоловіків та жінок будь якого віку та статусу. Такий презент не залишиться без уваги, та неодмінно викличе позитивні емоції. На Даринку можна придбати шахові набори як в оптом, так і в роздріб, орієнтуючись на показники якості. Наразі, у світі самі популярні виробники це: Italfama, Manopoulos, Madon, LuckyGamer.Вколекціях кожного із них безліч варіантів, на різний смак та гаманець. При цьому кожен набір унікальний.

Можна довго вирішувати та морочитися над ідеєю подарунка, а можна швидко придбати чудовий набір шахів на Дарунку, тут величезний вибір та адекватний діапазон цін. Якщо важно обрати із безлічі пропозицій – зверніться до консультанта, вам швидко допоможуть обрати ідеальний варіант.

Предыдущая новость

Ідеальне взуття для кожної господині На что влияет вольтаж насоса для дизельного топлива Купить профнастил в Киеве в компании Будсервис Положительное влияние раскрутки сайтов Покупка бутового камня в Харькове

Последние новости