Вбивство на Закарпатті: подробиці злочину шокують

28.09.2018 15:57 0

Вбивство на Закарпатті: подробиці злочину шокують

Грибник запанікував та повідомив поліції, що знайшов загиблого вже підстреленим.
В урочищі неподалік села Грабово Мукачівського району Закарпаття 20-річний чоловік через необережність застрелив місцевого мешканця.
Як повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпаття, подія трапилася ввечері 27 вересня.
20-річний хлопець у лісі під час збирання грибів почув шум з чагарників і, переплутавши потерпілого з хижою твариною, вистрілив у нього. Від отриманого поранення чоловік помер. "Після вчиненого мешканець Грабова намагався надати невідкладну допомогу пораненому і відвезти його до лікарні. Дорогою до медзакладу 50-річний чоловік помер.
Читайте також: У Дніпрі хлопець скоїв три спроби суїциду за один день
Після цього молодий чоловік запанікував та повідомив, що знайшов загиблого вже підстреленим", - йдеться у повідомленні.
Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Хлопцю загрожує від трьох до п'яти років позбавлення волі.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Теплоизоляция штукатурного фасада – дань моде или практичность Мальчик или девочка? Главный вопрос праздника Информационный портал о славянах Справка о несудимости без проблем всем жителям Украины Ковані перила – це завжди родзинка у вашому будинку

Последние новости