З'явилося відео великої пожежі на одному з ринків Києва

27.09.2018 13:57 0

З'явилося відео великої пожежі на одному з ринків Києва

Дим від пожежі накрив майже всю Оболонь.
У ніч на четвер, 27 вересня, в Києві на вулиці Тимошенко горів ринок «Мінський». Вогонь охопив площу близько 200 квадратних метрів, повідомляє daily-news.com.ua
Існує дві версії надзвичайної події на Оболоні. Перша - пляшка із запальною сумішшю, яку невідомі кинули в один з павільйонів. Про це говорили очевидці пожежі. Друга - неполадки з проводкою. Так, співробітники ринку стверджували, що перед пожежею іскрився один з щитків.
Так чи інакше, але пожежа була така, що димом накрила практично всю Оболонь. Пожежникам, щоб дістатися до вогнища загоряння, довелося зламувати двері декількох торгових точок.
Вогонь вдалося локалізувати лише ближче до ранку. При цьому існувала небезпека того, що можуть здетонувати балони з газом, встановлені в кіосках з вуличною їжею.
Читайте також: У Франції затримали чеченського підлітка за підготовку теракту
На щастя під час пожежі обійшлося без жертв і постраждалих. Причини загоряння встановить слідство.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Написание кандидатских диссертаций «под ключ» Асортимент гарної металочерепиці та безшовних труб Уникальные пригласительные отличного качества по разумным ценам Захват столичной недвижимости Андреем Волковым Пищевая химия от надежного поставщика

Последние новости