Час купувати житло у столиці!

Час купувати житло у столиці!

У кожної молодої особи настає час, коли необхідно потурбуватись про придбання власного помешкання. Останні роки, в українській столиці стрімко ростуть великоповерхові будинки, але попит наразі залишає бажати кращого. В цьому аспекті можна одразу виділити 2 позитивних моменти. По-перше, покупець має нагоду вибрати квартиру у тому мікрорайоні, який йому найбільше імпонує. По-друге, через знижену активність купівлі нерухомості серед киян, ціни на помешкання постійно скорочуються на декілька відсотків. Зрештою, потрібно визначитись з компанією-забудовником, результат роботи якої може стати новим домом для покупця та його другої половини. Найбільш оптимальний варіант – це однокімнатні квартири в Києві від фірми НоваБудова.

Як вже відзначалось вище, габарити квартири ідеально підійдуть для проживання на самоті, або створення сімейного затишку подружжям без дітей. Це відмінний варіант для людей, котрі починають жити самостійно і на певний час не потребують особливо великого простору. В такому випадку зовсім не обов’язково витрачатись на дво- і трикімнатні квартири – подібні угоди можна здійснити і через декілька років. До того ж, далеко не всі покупці мають намір залишатись в українській столиці на все життя, а тому зазвичай їм цілком достатньо однокімнатної квартири, аби з часом просто навідуватись до улюбленого міста і не мати потреби у розміщенні в готельних підприємствах.

До того ж, при купівлі іншої квартири через певний час, покупець має нагоду сформувати ще одне джерело доходу завдяки здачі помешкання в оренду. Інший варіант – безпосередній продаж вже за більшою ціною у порівнянні з купівлею. Якщо житлове приміщення знаходиться на одному з перших поверхів, тоді господар має ще один варіант – це здача квартири в оренду під офіс, торгове представництво, штаб компанії і т.п. Звісно, в такому випадку варто остаточно прийняти рішення щодо переоблаштування квартири в комерційний об’єкт. Втім, ця тема потребує окремого аналізу та обговорення.

Зрештою, придбання однокімнатної квартири в українській столиці виглядає розумним та правильним вкладенням коштів. До того ж, хто не мріє мати власне помешкання в головному місті країни. Досить годувати власників квартир, орендуючи роками в них житло, оскільки настав час переїжджати у власний дім. Компанія «НоваБудова» прикладе усі зусилля, аби допомогти у здійсненні давньої мрії.

Следующая новость
Предыдущая новость

Сувенирные значки на заказ в Киеве Игровые слоты внутри сети: найди для себя развлечение Казино СуперСлотс обязательно подарит вам невероятные возможности Нерухомість в Ірпені: таунхауси від забудовника Летние шины – правила выбора

Последние новости