Суворий Гройсман не відпустив бодібілдера Насалика за кордон: в чому причина

27.09.2018 13:26 0

Суворий Гройсман не відпустив бодібілдера Насалика за кордон: в чому причина

Наступної п'ятниці, на позачерговому засіданні, уряд збирається переглянути ціни на газ для населення, але в міністра енергетики інші плани.
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відмовився відпустити міністра енергетики Ігоря Насалика на змагання з бодібілдингу «Арнольд Класік Європа». Про це стало відомо на закритій частині засідання уряду. Як повідомляє daily-news.com.ua, турнір має відбутися 28-30 вересня цього року в Барселоні.
Глава міністерства енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, який давно бере участь в таких змаганнях, зазначив, що не зможе бути присутнім на позачерговому засіданні уряду, яке Гройсман призначив на п'ятницю, 28 жовтня. На цих зборах члени Кабінету міністрів повинні розглянути питання ціноутворення на газ для населення. У відповідь глава уряду зазначив, що не відпускає міністра, і той повинен з'явитися на «газове» засідання.
Читайте також: Ватикан зробив заяву стосовно можливого отримання українською церквою Томосу
55-річний Ігор Насалик - не тільки політик, але і відомий спортсмен, переможець турнірів з пауерліфтингу та призер змагань з бодібілдингу. У 2013-му році, будучи мером Калуша, чиновник увійшов до трійки кращих в категорії «ветерани» на змаганнях на Чемпіонаті України з фітнесу та бодібілдингу. А за чотири роки до цього, на відкритому Чемпіонаті України з пауерліфтингу та жиму лежачи, який відбувся в Калуші, Насалик серед чотирьох учасників у віковій групі 46-49 років і вазі до 100 кг виграв змагання. Він показав результат 135 кг жиму лежачи.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Магазин штор на любой вкус Богатый выбор фурнитуры для индпошива «Vip Detailing» - качественное покрытие кузова автомобиля специальной антигравийной пленкой в Киеве Де купити жіночу білизну на всі випадки життя Путешествуйте по миру с Конфетти

Последние новости