П'яний поляк «воскрес» в морзі і продовжив пиячити

18.09.2018 18:59 0

П'яний поляк «воскрес» в морзі і продовжив пиячити

Перед тим, як знову піти в нічний клуб, біля дверей якого його знайшли без свідомості, чоловік зігрівся.
Житель польського міста Семяновице-Шльонські, який "помер" від алкогольного отруєння, прокинувся в морзі і знову відправився на вечірку. Як повідомляє видання PatrztuNews, 31-річного чоловіка без почуттів знайшли у одного з нічних клубів.
Поляк неабияк випив, після чого йому стало погано. Приїхавши на місце лікарі констатували його смерть і відправили тіло в морг. Однак на цьому пригоди гуляки не закінчилися: він прийшов до тями в холодильній камері. У розпачі чоловік почав кричати і просити про допомогу. Почув благання "небіжчика" охоронець моргу.
Читайте також: На Волині неуважний водій збив жінку на пішохідному переході
Витягнувши ящик, він побачив, що трясеться від холоду чоловіка, який попросив дати йому ковдру. Після того як "воскреслий" вибрався з морозильної камери і трохи зігрівся, він відмовився від госпіталізації і вирішив повернутися на вечірку до друзів.
Для лікаря, який зробив помилку, історія закінчилася не настільки позитивно. Його чекає судовий розгляд.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить качественные средства защиты растений Выбор и поиск барбершопов в Запорожье Стильные и модные женские сумки по доступной цене Гідна старість в пансіонатах мережі «Срібний вік» в Києві Курсы коррекции фигуры: на шаг ближе к мечте

Последние новости