В Україні побільшало платіжних систем

18.09.2018 18:29 0

Дочірнє підприємство одного з найбільших в Україні мобільних операторів lifecell - компанія Paycell отримала статус оператора послуг платіжної інфраструктури.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
За інформацією Paycell на її офіційному сайті, компанія заснована у 2017 році і є небанківською фінансовою установою.
Paycell буде надавати клієнтам фінансові послуги. Це переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків, надання грошових коштів в борг, в тому числі на умовах фінансового кредиту, послуги з фінансового лізингу, а також електронні гроші.
Статутний капітал Paycell становить 10 млн гривень, з яких 99,9% внесено компанією Лайфселл, а 1% - компанією Укртауер. Директором вказаний Олександр Мартиненко.
Читайте також: На Волині неуважний водій збив жінку на пішохідному переході
Нагадаємо, у червні 2016 року компанія Старманія, дочірнє підприємство оператора Київстар, також отримала ліцензію Національного банку України на здійснення переказу коштів у національній валюті.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная парфюмерия и косметика в Украине Рейтинг популярных брендов климатического оборудования Нерухомість в Ірпені: таунхауси від забудовника Вызов электрика на дом – безопасность и качество работы Prelox − натуральная пищевая добавка для мужчин

Последние новости