Генетики розказали, коли з'являться ліки від усіх хвороб

15.09.2018 15:39 1

Генетики розказали, коли з'являться ліки від усіх хвороб

Найоптимістичніші прогнози свідчать, що медицина зможе творити справжні дива. Мова йде про продовження тривалості життя.
Про це заявили пише СобКор.
Щоб удосконалити клітини людини, генетикам знадобиться ще 10 років. Відповідно очікується, що людський організм стане стійким до вірусів, мутацій, старіння і негативного впливу зовнішніх факторів.
Читайте також: Вчені розказали, чому ходьба має цілющий ефект
Науковці планують створити бактерію, яку не можуть вразити віруси. Та для створення однієї такої бактерії необхідно перепрограмувати її геном. Потрібно змінити близько 300 білків і тоді така бактерія стане стійкою до вірусів та інфекцій.
Щоб змінити геном людини, потрібно проробити колосальну роботу, внісши у нього сотні тисяч коригувань. Генетики переконані, це стане можливим вже у найближчі десять років. Якщо генетики зможуть вносити зміни у клітини людини – це допоможе перемогти безліч хвороб, зокрема, онкозахворювання.
Ще одна важлива перевага такого програмування клітини – це дозволить зупинити старіння та істотно знизити шкідливий вплив зовнішніх чинників, зокрема, холоду, радіації та різних токсинів.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Психологическое давление или нарушение прав человека со стороны властей Статьи про содержание домашних животных и корм для них НоутбукОФФ - срочный ремонт ноутбуков Профессиональный шиномонтаж в Одессе: почему важно подобрать надежную станцию техобслуживания и как это сделать Как термокружки с логотипом помогают продвигать бренды: опыт успешных компаний

Последние новости