Оновлення Windows 10 може "вбити" ваш компьютер

15.09.2018 15:09 1

Оновлення Windows 10 може

В американській корпорації Microsoft працюють одні з найбільш ледачих розробників, тому що вони постійно допускають якісь помилки, через які потім відбуваються вкрай неприємні речі.
Через відсутність повноцінної перевірки програмного забезпечення, навіть невеликий патч вагою в кілька мегабайт може просто вивести операційну систему Windows 10 з ладу, а разом з нею і вбити комп’ютер, тому як без ОС їм стане неможливо користуватися, що цілком логічно.
Вчора, 14 вересня, саме такий випадок. Днями трапився реліз поновлення під назвою KB4457128, яке вже доступне для завантаження і установки всім користувачам. Сам апдейт ніби як є нормальним, тобто він ніяк не позначається на роботі комп’ютера в гіршу сторону, але є один важливий нюанс. Після установки даного програмного забезпечення потім воно знову починає відображатися в центрі оновлень Windows 10, і якщо не вжити заходів сучасно, то воно буде встановлено знову.
Багато користувачів, у яких апдейт KB4457128 встановився два рази, зіткнулися з тим, що комп’ютер просто перестав включатися. Сталося це через те, що відмовила система обслуговування Servicing Stack Update (SSU). При запуску з’являється повідомленнями зі словами «Помилка. Не вдалося встановити SSU перед LCU. Вимкніть ваш комп’ютер і ввімкніть ». Звичайно, перезавантаження електронного пристрою ніяк не вирішує проблему, тобто операційну систему потрібно якимось чином лагодити, або ж заново.
Оновлення Windows 10 може
Читайте також: Google-перекладач звинуватили у дискримінації жінок
В обох випадках потрібні витрати особистого часу, що вже стане для багатьох людей проблемою, адже комп’ютери використовуються не тільки для ігор і перегляду фільмів, але ще і для повноцінної роботи, яку багато людей заробляють гроші собі на хліб. Компанія Microsoft же в своєму дусі піднесла сюрприз користувачам Windows 10, випустивши оновлення, яке геть вбиває комп’ютери.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сувенирные значки на заказ в Киеве Отличная термолента по хорошей цене Онлайн-магазин здоровья Стройматериалы на любой вкус Оздоровительный оазис: лучшие санатории Трускавца

Последние новости