В Києві п'яний розгромив кафе за відмову продавати горілку

15.09.2018 16:09 1

В Києві п'яний розгромив кафе за відмову продавати горілку

У суботу, 15 вересня, неадекватний чоловік розгромив кафе на вулиці Васильківській і кинув всередину закладу димову шашку.
Як повідомляє daily-news.com.ua, зловмисника розлютило, що йому відмовилися продавати спиртне. Надзвичайна подія сталася близько 03:00.
За словами власника закладу, чоловік прийшов, коли кафе вже було закрито і зажадав, щоб йому налили спиртного. Коли співробітники закладу відмовили йому, він розлютився і почав вести себе неадекватно. Зловмисник схопив камінь і кинув у вітрину кафе, після чого почав розбивати скла закладу палицею. Потім він дістав припасену димову шашку, кинув її всередину приміщення і зник в невідомому напрямку. Примітно, що це не перший подібний випадок за останній час. Кілька днів тому, за словами співробітників, цей же чоловік вже нападав на дане кафе. Тоді він також кинув камінь і розбив скло заклади. Власник закладу сказав, що зловмисник нещодавно повернувся із зони АТО.
Читайте також: У Польщі трагічно загинув заробітчанин
Прибулі на місце події співробітники поліції опитали свідків, однак коментувати дану ситуацію відмовилися. На даний момент вони встановлюють особу нападника. На щастя, в результаті погрому ніхто не постраждав.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Натуральна і ароматна кава від PapaKava Геологические обследования и геодезические изыскания в Днепре Смарт тв приставки по низкой цене Таск-менеджер для digital-агентства Стабилизатор рулевой рейки: принцип работы

Последние новости