Меркель «наїхала» на Кремль у Литві

15.09.2018 14:39 1

Меркель «наїхала» на Кремль у Литві

Канцлер Німеччини, будучи у Литві, обіцяла продовжувати санкції для Росії.
Про це пише СобКор.
Під час зустрічі з німецькими військовослужбовцями, які дислоковані в литовському місті Рукла, канцлер ФРН Ангела Меркель наголосила, що Російська Федерація дестабілізує обстановку в багатьох республіках колишнього Радянського Союзу.
На думку Меркель, майже всім колишнім радянським республікам, які не входять до складу Евросоюзу або Північноатлантичного блоку, доводиться стикатися з внутрішніми конфліктами, які породила Росія.
Читайте також: Меркель: Санкции против России необходимо продлить
Україна, Грузія, Вірменія, Молдова та Азербайджан мають відновити свою територіальну цілісність, бо Кремль продовжу агресивну політику, відокремлюючи частини територій або розпалюючи там збройні конфлікти.
Глава німецького уряду підкреслила, що підрозділи бундесверу, які розташовуються в країнах Балтії в рамках місії НАТО, необхідні для стримування гібридної війни, яку наразі веде Росія.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить медицинскую книжку Тестомес на любой случай жизни Smart-приставки для вашего телевизора Обзор упаковщиков палет в пленку Приемлемые цены на кастрюли от интернет-магазина plastic-shop.in.ua

Последние новости