В Києві застрелили відомого кримського активіста - соцмережі

13.09.2018 10:39 0

В Києві застрелили відомого кримського активіста - соцмережі

Відомий кримський волонтер був жорсткого вбитий у власній квартирі.
Анатолій «Талібан» Декін згідно повідомлень був застрелений в власному помешканні в Києві, повідомляє Собкор.
Невідомий вбивця, як сказано у повідомленні, жорстоко вбив кримського волонтера Анатолія Декіна в його помешканні пострілами з пістолета. Після нанесення вогнепальної рани, вбивця добив активіста ножем.
Читайте також: Кримський міст збираються закривати
Кримський волонтер Анатолій «Талібан» Декін загинув сьогодні у столиці України. Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сторінці у соціальній мережі Facebook лідером громадського корпусу «Азов-Крим» Станіславом Красновим.
"Убито Анатолія Декіна. Наш Талібан. Всі в Криму знають Талібана. Це був патріот, який відстоював Український Крим ще з 1991 року. Стільки років я його знав, стільки ми пройшли разом .... Він пройшов Майдан, був активістом, волонтером, допомагав багатьом братам. І ось тепер він мертвий. Убитий в своєму будинку, в Києві ...", - сказано у повідомленні.
Також, в коментарях до повідомлення Краснов додав, що невідомий чоловік скоїв вбивство активіста в його помешканні, постріляв з пістолета, а потім ще й добив ножем. Мотив жорстокого вбивства поки що не встановлено.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Билеты на различные футбольные матчи по всему миру по выгодным ценам Мобильная версия популярного игрового клуба Заправка лазерных картриджей в сервис-центре TonFix – экономически выгодный расход денежных средств Почему люди любят шампанское? Майбутнє у турботі про здоров'я: "розумне" медичне обладнання

Последние новости