Лікарі розповіли, як впоратись з переїданням

11.09.2018 15:06 0

Лікарі розповіли, як впоратись з переїданням

Названо п'ять простих порад уникнути надлишкового споживання їжі.
Переїдання - це епізоди споживання великого обсягу їжі, що повторюються і характеризуються почуттям втрати контролю над собою, пише Собкор.
Прості поради, що допоможуть уникнути цього неприємного почуття:
Пережовуйте їжу
Ретельно жуйте, не менше 30 разів на кожен шматок, а краще і все 50. Спочатку такий тривалий процес може здатись неприємним та безглуздим, але незабаром ви звикнете і почнете наїдатись швидше.
Читайте також: Лікарі розповіли, чому спати вдень небезпечно для здоров'я
Дотримуйтесь розпорядку харчування
Встановіть чіткий часовий проміжок для прийомів їжі, враховуючи фізіологічні процеси травлення. Важливо розуміти, до котрої години вранці ви п'єте тільки рідину і після котрої години ввечері ви вже не споживаєте їжі взагалі. Намагайтесь чітко вписуватися в цей режим, згодом організм звикне і не буде мучити вас зненацькими бажаннями з'їсти щось непотрібне.
Сніданок робіть корисним і ситним
З першим прийомом їжі ви даєте тілу заряд на день. Від того, що знаходиться на тарілці під час сніданку, залежить об’єм спожитої іжі протягом всього дня. Тому можете сміливо обирати ситну їжу: кашу з фруктами, смузі. Знайдіть ідеальний варіант сніданку.
Пийте воду між прийомами їжі
Пийте більше простої воду. Так ви будете заповнювати втрату рідини, не дасте помилковому голоду проявитись, а ще, зможете зашкодити переїданню під час наступного прийома їжі.
Виключайте з раціону продукти-агресори
Всі шкідливі продукти підштовхують організм до переїдання. Навіть від вигляду шоколадної цукерки голод стає неконтрольованим, а кишкові бактерії вимагають «продовження бенкету».
Їжа – це, перш за все, спосіб здобути енергію. Будьте здоровими!
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Детские носки, колготки и пижамы оптом и в розницу Легальная работа в Словакии – свободные вакансии Изготовление и монтаж качественных металлоконструкций Межкомнатные двери для вашего комфорта Треккинговые палки для вас

Последние новости