Україна посилила військовий захист у Азовскому морі

11.09.2018 14:36 0

Україна посилила військовий захист у Азовскому морі

Військово-морські сили України почали посилювати захист в акваторії Азовського моря.
Рада національної безпеки і оборони України розпочала посилювати захист національних інтересів держави в південних регіонах, зокрема у Азовському і Чорному морях, пише Собкор.
Для посилення захисту в Бердянському морському торговельному порту, що знаходиться в Азовскому морі, спустили на воду бронекатер "Лубни" (проект "Гюрза-М") ВМС Збройних сил. Про це стало відомо з заяви заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка.
Читайте також: В Азовському морі Україна посилить корабельне угруповання
«Вчора (9 вересня) виконуючи доручення Президента України, ... з метою посилення військової присутності ВМС України в регіоні Азовського моря та недопущення незаконних зупинок судів країни-агресора, що направляються в Маріупольський і Бердянський морські торговельні порти, в Бердянському МТП було спущено на воду перший бронекатер ВМСУ в Азовському морі "Лубни" (проект "Гюрза-М"). Вже найближчим часом він буде не єдиним», - написал Лавренюк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Трохи раніше Президент України Петро Порошенко провів засідання РНБО, під час якого, зокрема, було розглянено аспект заходів національної безпеки в акваторії Азовського моря.
Так, РНБО ствердив комплекс заходів, спрямованих на захист національних інтересів в південних регіонах, у Азовському і Чорному морях. Зокрема йдеться про посилення військової присутності в Азовському регіоні, створення корабельно-катерної групи ВМС ЗСУ, розвиток інфраструктури, забезпечення підрозділів берегової оборони високоточною ракетною зброєю та ін.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как вывести Биткоин на карту Функциональные плюсы 4G видеонаблюдения Авиабилеты по самым низким ценам Промокоды на скидки для покупок в украинских интернет-магазинах Откатные ворота и установка своими руками

Последние новости