Названі найбільш популярні соцмережі в Україні

11.09.2018 15:37 0

Названі найбільш популярні соцмережі в Україні

В ТОП-10 найбільш відвідуваних сайтів серед українців потрапили заборонені російські платформи.
Соціальна мережа «ВКонтакте» згідно статистики відвідування за серпень впевнено тримається на 4-тій позиції за відвідуваністю серед українців.
Інтернет-асоціація України (ІнАУ) опублікувала дослідження преференцій інтернет-аудиторії України за серпень цього року.
Статистику створила компанія Factum Group Ukraine, повідомляє асоціація.
За підсумками серпня на базі медіа-панелі, що налічує 5 тисяч користувачів, було визначено рейтинг популярних доменів, що найчастіше відвідують українські юзери.
Читайте також: Названі найкращі в світі країни для відпустки
Так, соціальна мережа «ВКонтакте», яка належить концерну Mail.ru Group і заборонена в Україні з травня минулого року, згідно підсумків дослідження знаходиться на четвертому місці за популярністю. Сервіси «Яндекс» і «Однокласники» також увійшли в ТОП-10 відвідуваних.
Перші п’ять найпопулярніших сайтів, які обрали українські користувачі, не змінились. Серед них: Google, Youtube, Facebook, ВКонтакте і Укр.net.
Денна частка аудиторії за місяць для доменів Google в середньому дещо скоротилася і налічує 64%, а охоплення аудиторії за місяць - 83%. Для Youtube ці показники складають 42% і 69%, для Facebook - 32% і 54% відповідно.
Середні показники охоплення аудиторії за день та місяць для соціальної мережі «ВКонтакте» дорівнюють 16% і 32% відповідно.
У ТОП-10 найбільш відвідуваних ресурсів також ввійшли портали популярних компаній, таких, як OLX, Приватбанк, Яндекс, Однокласники і Instagram. Останній перемістив з 10 на 11 місце сервіс Синоптик.
Дослідження не враховує окупований Крим.
Названі найбільш популярні соцмережі в Україні
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мгновенные займы на карту без отказа любому украинцу Создание сайтов любой сложности Когда возможно закрыть проблемный бизнес с помощью экспресс-ликвидации Купить качественную хлебницу по доступной цене Я к СЕОшникам пойду — пусть меня научат!

Последние новости