В Європі з'явився новий екстримальний туристичний центр

28.08.2018 20:06 3

В Європі з'явився новий екстримальний туристичний центр

Етна «прокинулася» ще в липні, а зараз вступила в більш активну фазу.
За даними Національного інституту геофізики і вулканології Італії, Етна «прокинулася» ще в липні, а зараз вступила в більш активну фазу. Ця подія ... збільшило кількість туристів, передає Хроніка.інфо з посиланням на experttur.com.
Перші викиди були зафіксовані в п'ятницю. Лава викидалася на висоту до 150 метро, ​​відбувалися викиди попелу. Пік припав на вихідні, і хоча на даний момент Етна притихла, але виверження триває. Пробудження знаменитого вулкана Етна на Сицилії в ці вихідні не спричинило за собою евакуацію туристів і нікого не злякало.
Аеропорт був тимчасово закритий, але кількість туристів це не зменшило. Сталося все з точністю до навпаки - виник підвищений інтерес до екскурсій в напрямку вулкана. Запити на такі маршрути до неділі виросли в два рази. І це цілком зрозуміло.
Виверження вулкана Етна в цей раз не несе небезпеки для туристів і жителів курортних місць острова, але на Сицилії вважають, що це приголомшливе видовище, яке варте того, щоб побачити його на власні очі. Хоча навіть раз в житті це вдається далеко не кожному. Висота Етни становить 3350 м, і вона відноситься до найактивнішим вулканів в світі.
З 2013 року Етна входить до списку Всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО. Екскурсія на вулкан проходить в два етапи. Спочатку автобус доставляє туристів до Кратерів Сільвестрі на висоту 1900 м. Якщо є бажаючі піднятися вище, то це можна зробити за додаткову плату, зробивши підйом по канатній дорозі і на джипі. Другий етап займає 2,5 години. При цьому дотримуються всі заходи безпеки.
Станом на понеділок польоти і трансфери на Сицилію здійснюються без зволікань.
Читайте також: Вражаючі фото і відео виверження найбільшого вулкану Європи
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Дом пристарелых в Киеве Выбирайте надёжного перевозчика Качественное и надежное оборудование для гостиниц Ателье по ремонту и пошиву одежды в Киеве Машины для вторичной очистки зерна

Последние новости