У прокат вийшов українсько-польський трилер

21.02.2019 20:07 0

У прокат вийшов українсько-польський трилер

Держкіно України спільно з польською командою створили містичний трилер «Ефір».
Про це пише СобКор.
У прес-службі агентства повідомили подробиці плідної співпраці.
Міністр культури України Євген Нищук привітав міжнародну команду з успіхом: «Мені надзвичайно приємно відзначити позитивну динаміку зростання українського кіновиробництва, щороку виходить чимало прекрасних фільмів у копродукції, що є свідченням довіри європейських і світових партнерів. Це є гідною оцінкою прагнень уряду впродовж останніх трьох років підтримати та розвинути вітчизняне кіновиробництво».
Читайте також: Фільм «Штангіст» отримав престижну нагороду
Голова Держкіно Пилип Іллєнко акцентував увагу на тому, що створення кіно спільно з європейськими колегами – один із пріоритетних напрямків для українського кінематографу.
«Ми раді, що копродукційних фільмів з Польщею стає все більше, адже це один із наших найближчих партнерів. Така постійна й ефективна кінематографічна співпраця дозволяє нам не тільки легше виходити на іноземні кіноринки та фестивалі, а й демонструє приклад правильного дискурсу щодо українсько-польських відносин”, – сказав Іллєнко.
Польський режисер Кшиштоф Зануссі, який прибув до Києва на прем’єру, зауважив, що це вже другий проект, над яким він працював у копродукції з Україною.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Снасти и удилища для рыбалки Дитячий столик для годування - навіщо і який він потрібен? Шапки зимой 2018 года – что носить? Какие цветы стоит дарить летом Какое ГБО подходит на ВАЗы: 2-е или 4-е поколение?

Последние новости