Кейт Міддлтон у оригінальному вбранні зустріла зиму. Фото

01.12.2019 15:45 7

Кейт Міддлтон у оригінальному вбранні зустріла зиму. Фото

Герцогиня з чоловіком знялася у кулінарному телешоу.
Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон та її чоловік принц Вільям здивували британців участю у святковому шоу. Хоча зазвичай пара не з’являється в телевізійних шоу, цього разу представники королівської сім’ї вирішили зробити виключення. Подружжя знімалося у популярному британському проєкті Мері Беррі. Причому, про зйомку попросили саме Кейт та принц Вільям, повідомляє https://sobkor.net.
Судячи з образу Кейт Міддлтон, вона вже готується до Різдва та має вельми святковий настрій. Так, для появи на телешоу вона вибрала червону сукню від Alessandra Rich з білим орнаментом. Плаття дуже нагадує різдвяне вбрання. Прикрити красу плаття не зміг навіть простий, чорний фартух. Образ довершила фірмова укладка герцогині та простий макіяж з акцентом на очі.
Варто відзначити, що поява на телешоу мала важливу ціль. Так, подружжя вирішило подякувати волонтерам, які допомагають їм творити добрі справи. Крім того, Кейт Міддлтон та принц Уільям підтримали співвітчизників, які святкуватимуть Різдво далеко від свої сімей та даруватимуть свято іншим.
Читайте також: Оля Полякова на п’ять хвилин стала «Королевою року»
Під час телешоу пара приготувала рулет. А подивитися на кулінарні здібності герцогині можна буде лише 16 грудня. Випуск шоу Мері Беррі матиме назву A Berry Royal Christmas.
Кейт Міддлтон у оригінальному вбранні зустріла зиму. Фото
Кейт Міддлтон у оригінальному вбранні зустріла зиму. Фото

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Анна Тігіпко розповіла про умови успішності необанків Большой каталог продукции, необходимой в каждом доме Б/У шины из Европы в Харькове Технический и научно-технический точный перевод Мужская, женская и детская обувь оптом

Последние новости